Air wick doftljus hur funkar det

Så här förklarar Air Wick hur ljusen fungerar: Magin bakom Air Wick Life Scents doft och färgskiftande ljus är en ”doftkomposition” som uppstår . Men denna gång tackade jag ja till Buzzador Air Wick Black Edition. Ingenjören i mig började genast fundera på hur ljusen fungerar och efter .

Vi kan svara på dina vanligaste frågor om hur du gör ditt hem fräschare. Som buzzador har jag fått äran att testa Air Wicks doftljus Black edition – Apple Cinnamon och Silhouettes – Golden winter wood. Socket: EIlluminant: E14ILLU Delivery: excl.

Taklampa eglo evia plafond från alla köp sälj marknader i Sverige.

Air Wicks nyhet är doftljus med ljusslingor som ändrar färg när man tänder det. Hur tekniken bakom fungerar vågar jag inte spekulera i, men . För ett tag sen fick jag några doftljus från Air Wick, som de ville att jag skulle prova…jag vet inte hur, men det kanske luktade blöjpåse ända till . De där Air Wick-doftljusen som skiftar färg. Retweet 1;3; LOKA Elise♀ Axel von Blandfersen. Idag visar jag doftljus i samarbete med Airwick här på bloggen.

Ni kan ser mer om det i den lilla filmen som finns här nedan hur de skiftar i . Det här är ett mycket speciellt doftljus som förutom den mycket goda doften. Hejsan, jag har försökt att hitta Airwick ljus på både ICA och Coop men.

Jag har arbetat som jobbcoach ett bra tag och får ofta frågan om hur en . Ni vet dem här airwick doftljus som skiftar färg som dem har visat på tv? Men det funkade det byter faktiskt färg haha skit coolt fattar inte hur dem har gjort, det . Vet dock inte hur den byter färg för den lyser bara när man har tänt ljuset. Funkar bra om man ska få besök, då känner gästerna direkt de. Air Wicks doftljus i Rainbow-serien luktar fantastiskt gott och ger en.

Bli den förste att bli meddelad när Air Wick Rainbow Chokladtryffel Doftljus är åter på hyllan. När det kommer till snacks så är det få saker som funkar så bra i alla lägen som . Nu fick jag möjlighet att testa dessa mycket speciella ljus från AirWick. Genom en kampanj på Buzzador fick jag hem fyra vackra doftljus att testa.

Taggar:air wick, black, blogg, buzzador, edition, julklappstips, yoga. Jag fick hem två stycken för att, i samarbete med Airwick, testa hur de såg ut och doftade. Har nu testat ”Air Wick black Edition” och vid första anblicken vart jag hur förtjust som helst….

För funktionen över färgskiftningen funkade inte för hennes del. Kommer jag köpa hem detta lilla doftljus igen? En extremt fånig reklam om jag får tycka, men dessa ljus ankom hur som helst.

Comments are closed.