Biltema färg bil

Har köpt mig svart billack till min 64:as bubbla men börjar tveka om färgvalet o vitt faller mig i smaken. Såg igår när jag var på biltema att dem . Jag har letat efter någon snuskigt billig färg att rolla på min bil som just nu är.

Tja Tänkte höra om någon vet vilken färg som passar bäst till en solid röd volvo 9-91. Jag var in i deras butik men fanns ingen exakt . Vad skönt att vi bor i nord korea där det finns en bil och en färg på den bilen. För då behöver du inte förklara vad du har för bil eller vilken färg .

Någon som har spruta en bil med biltemas båt färg? Hur mycket ska man späda den så den inte sätter igen färg sprutan . Ska måla om en dörr och har bara biltemas bättringsfärg 4ml kr. Har även fått en gratis omlackering av en bil pga resningar på en . Fick dörruppslag av en vit bil och en rejäl buckla på högerbakdörr men fick bort. Edit: kan man lägga en riktig klarlack över biltemas?

Hade tänkt bättre på lite rostfläckar på bilen med biltemas bättringsfärg. Jag köpte vit väggfärg på Biltema för att mätta den gamla tapeten som. Har även gjort misstaget att köpt vit bättringsfärg till bil på sprayburk.

Finns dämpmattor typ biltema att köpa men jag har HÖRT att. En del bilar är original målade med en spräcklig färg som kallas Spatter el. Primern är endast avsedd att användas ihop med Biltema Bättringsfärg. Det viktigaste är att bilen är rostfri och ser hel ut. Har hittat följande bättringsfärger på Biltema, min bil, Alfetta GT `7 är lackad i Alfa Rosso-röd solid lack, kan någon av dessa vara denna . Färgen på bilen är grå metallic och fälgarna nya RSsilver och jag.

Har tittat runt lite, Biltema har svart 1-komponents bromsoksfärg på burk. E200 Hej I dagsläget har jag svartmålade bromsok som jag målade med biltemas färg , dock är väl den färgen . Färgen tål temperaturer mellan -°C och +°C. Denna färg ska spädas med Thinner 36-6005. Vill du växla upp ett snäpp (dyrare) så har Biltema sina tvåkomps färger till båtar, och den är helt suverän att måla med.

Min fråga är ifall biltemas bättringsfärg samt rostskydd är hyfsat bra? Sen läste jag att bilteema har kommit med nytt färgkoncept. Köp inte biltema färg, den har inga fördelar alls, eller jo den är ganska billig,.

OBS är ytan lackad innan med tex spray färg så använd inte thiner eller. Biltema 50kr funkar men jävla tunn, går inte att lacka med olika . På min Passat -e färgkoden L90E (ja den är vit). Biltemas färg till min bil stämmer inte så värst bra, den är något vitare. Jag har lackat med en biltema spruta , gjort en hellackering som blev bra, o många bättringsjobb o .