Bygga klädställning av rör

Vill du bygga eller inreda med rör och vattenledningar? Unik klädställning i industriell stil, inredning av vattenrör är vår passion, här förstår man.

Sofias Inredning – DIY: Klädställning av rör.

It\u0026;s a house – en av Sveriges största inredningsbloggar: Metallrör,rh:itsahouse. DIY \u20Rebecca Pecci,rh:rebeccapecci. Rapportera en annan bildRapportera den stötande bilden. Jag bestämde mig för att råda bot på bristen av klädförvaring och tillverkade en klädställning av ett gäng planhyvlade plankor och rör det stora trendmaterialet . Här har jag byggt en bordslampa till sängbordet av betong och koppar. Ni har kanske sett de där snygga vägghyllorna gjorda av svarta rör som finns att köpa.

VVS och hittas i regel inte hos konsumentinriktade bygghandlare. Jag vill ha en klädställning utav rör, älskling!

Kolla på byggvaruhus, eller ring till någon rörläggare. Jag har hittat en så piffig klädställning och det är lätt att göra den själv. Det behövs PP- eller PVC-rör och diverse kopplingar beroende på hur . Mitt lägenhetsprojekt går långsamt framåt. Jag har bott i min 5:a i några månader nu och sedan två . Perfekt i hallen, garderoben eller förrådet. Delarna till denna klädställning finns med största sannolikhet att hitta.

Så kul med alla dessa finurliga görasjälv-grejer, har sett massor av coola lampor bla, som man kan göra av just rör . Metallrör i någon form kommer helt klart att dyka upp i lillebrors rum. En sådan klädhängare som Anna-Leena gjort hade jag en gång, fast i tjockare rör och rödmåla i hallen. Krydda ditt hem med denna stiliga klädhängare med industrikänsla. Vill du bygga din egen hylla hittar du metallrör hos exempelvis Bauhaus . Just den här klädställningen är tillverkad av gamla rör! Jag har i veckor letat efter ett nytt alternativ till klädställningen.

Så tänker jag att hur svårt kan det vara att bygga en själv. Hellre än att spendera pengar på en klädhängare eller prefabricerade. Montera klädhängare genom att skapa en kvadrat med fyra 40- tums bitar av PVC rör, . Kopparrören jag använde mig av var mm i diameter och sammanlagt använde jag mig av 5cm rör. Lufta kläder, torka kläder, hänga fram inför resan eller som extra garderob när gästerna är många.

En klädställning är alltid bra att ha till . Vilken fin lösning att bygga en väggfast klädställning av kopparrör! Unik klädhängare av rustika rör, industriell inredning av rör och ledningar .

Comments are closed.