Cykla på bilväg

Röd linje är det som är tänkt som cykelvägen, grön linje är bilvägen:. Jag har själv haft valet mellan att cykla på en cykelbana och körbanan. Jag vill ha information om cykelkärror och vad NTF anser om .

Stör du dig på personer som cyklar på bilvägen? Cyklister måste inte köra på cykelbanan, förklarar trafikpolis Hans Nilsson. Vad gäller för regler kring att skjutsa på cykel, och i lastcykel?

Att cykla ska vara roligt och enkelt även i trafiken.

Här beskriver vi de vanligaste reglerna för cyklister. Om du vill vara säker på att göra rätt när du korsar en väg, . Vad jag vet så har Lerums kommun väldigt fina cykelvägar och varför då inte använda dem! Varje dag ser man ett flertal träningscyklister som . Cykeltillbehör och cyklar i olika kategorier som t. Läs om priser, färger, storlekar med mera. Hej och välkomna till dagens trafiklektion! Nu ska vi prata bilister, cyklister och alla rättigheter dessa har på vägarna.

Efter mitt inlägg om att vi skall dela vägen så såg jag ett antal kommentarer hos några som delade mitt inlägg på Facebook.

Comments are closed.