Cylinda diskmaskin felsökning

Min diskmaskin står och pumpar hela tiden och visar felkod F2.

Du är varmt välkommen att skriva igen för fortsatt felsökning eller så kan du . Innan du beställer service, läs om felsökning på.

Jag får felkod F(fel på vattenintag) på min diskmaskin DM 56. Den tar in vatten ett par gånger under programmet men stannar sedan mitt i och . Hej, Vi har en gammal diskmaskin 16som krånglar. Jag har en Cylinda diskmaskin som bara står och pumpar ut och ej går att stänga av annat än att dra ur kontakten.

Rengöringsresultaten är inte tillfredsställande.

Jag har ett jobbigt problem med min Cylinda DM diskmaskin. När jag startar ett program så fyller den bara på med lite vatten för att sen . Läs mer om hur du gör för att reparera din diskmaskin själv…. Electronics, Indesit, Cylinda, Siemens, Miele, AEG, Ariston, Asko, Beko, Candy, . Cylinda är en Svensk tillverkare av vitvaror.

Ladda hem bruksanvisning till Cylinda 1875. Sluta leta efter bruksanvisningar till diskmaskiner. Här finns rätt manual och instruktion till din diskmaskin.

Comments are closed.