Depend 7 day recension

Under veckan har jag testat Depend’s nya “7-day” startkit och nagellack och tänkte att det var tid till att sammanfatta mina tankar om hållbarhet, . Depend 7day är lacksystemet för dig som söker ett nagellack med superglans, hö. I helgen fick jag äntligen prova Depends nya 7Day hybrid system.

Pressansvariga från Depend Cosmetics, Beatrice Gull som jag träffade på Daisy Beauty Expo i Dependrummet, har hört av sig . Depend Day är lacksystemet för dig som söker ett nagellack med superglans, högklassig hållbarhet och. Depend Day är en 4-stegsbehandling och med detta Starter Kit får du de basprodukter som du alltid behöver. Day Hybrid Polish är ett högglansigt lack med lång hållbarhet.

Steg 2: Depend 7Day Protecting Base som ger den perfekta fästytan för det färgade lacket och skyddar dina naglar från . På måndag släpper Depend en ny kollektion av hybridlacken 7Day inför sommaren. Ett tag efter återkallelsen släppte Depend istället sitt lack-kit 7day, som. Depen Spring 201 gellack, nagellack, nail polish, recension, red . På mig så håller Depend Day-lacken INTE i sju dagar. Depend Day Hybrid Polish System Recension: HM Express Nail Polish Remover . Depend är ett i raden lack som torkar snabbt,.

Therese on Gästrecension – Elf Get glowing highlighter kit; Annika on . Skrev ju om att jag höll på att testa Depend day nagellack.

Wrote about that I was testing Depend day nail polish. Fler och fler märken lanserar nu nagellack som sitter kvar bättre än vanliga nagellack. Nu kommer Depend med en sådan serie och jag tror . Sådär, nu har jag testat Depend Day Nailpolish och tänkte berätta lite vad jag tycker!

Man behöver först och främst ett startkit som innehåller: . Jag valde att låta Depends 7Days-lack sitta utan att bättra på med. Under veckan har jag testat Depend’s nya 7-day startkit och nagellack och tänkte att det var tid till att sammanfatta mina tankar om hållbarhet, . Ska användas tillsammans med ett startkit, kr. Lackning i fyra steg med rengöring, baslack, färg och . Följ Skimmerskuggans recension av produkterna på hennes blogg.

During the DaisyExpo, I was able to get a hold of the 7-Day startkit and a few polishes from Depend Cosmetics. Vet inte riktigt om detta day lacksystem är riktigt det jag hoppades på, .

Comments are closed.