Depend 7 days färger

Day Hybrid Polish är ett högglansigt lack med lång. Ska nu köpa många flera färger till sommaren, värt varenda krona, mycket prisvärt och jag kan verkligen . Med Depends nya ögonserie framhäver du enkelt dina ögons naturliga skönhet.

CachadDepend 7day är lacksystemet för dig som söker ett nagellack med. Hon menar att tre tunna lager färg behövs på långa naglar för att få full. Testar Depends hybridlack days, åtta färger, ett baslack och ett . Under veckan har jag testat Depend’s nya “7-day” startkit och nagellack och tänkte att det var tid till att sammanfatta mina tankar om hållbarhet, .

När du applicerar Depend day Base, Polish och Top gör du alltid alla naglarna i en följd. Depend har gjort det enklare för dig att välja färg på nagellacket! Depend 7Days innehåller en hybridformula som håller i upp till en vecka, är lätt att applicera och du tar enkelt bort. Steg 3: Depend Hybrid Polish i valfri färg. Det finns en stor variation bland färgerna och det bör finnas en färg för.

Skrev ju om att jag höll på att testa Depend day nagellack. Både glansen och färgen har ju blivit lite trötta. Jag var imponerad över färgutbudet och fick till min glädje hem ett startkit samt åtta av de färgade . I Depends sommarkollektion BFF hittar vi det här ljust rosa lacket For The Win.

Hela kollektionen går i främst neutrala och ganska ljusa färger . Jämför pris på alla Depend Nagellack (47). Depend Day-lacken är mina absoluta favoritlack och därför blir jag alltid glad när. Hos Day-lacken släpps nya färger varav ni ser här, . Av de Day Hybrid Polish-färger som släpps fick jag med mig åtta. Värt att nämna är ett Depend i och med det här släppet har utarbetat ett . Mina naglar har varit nakna tillräckligt länge nu. Och nu får man äntligen måla lite mer höstiga färger på naglarna.

På daisy beauty expo presenterades Depends nya day lack. Det är en ny serie lack som innehåller färger och ett starter kit. Depend är ett i raden lack som torkar snabbt,.

Jag tycker att den påminner mycket både i färgen och i glansen om . Därför köpte jag mig ett startset av Depends day-serie, samt två färger som var riktigt fina! TLC är en del av Depends sommarkollaktion för day-serien, som består av flera fina sommarnyanser som lutar åt den ljusare färgskalan.

Comments are closed.