Depend 7 days test

Under veckan har jag testat Depend’s nya “7-day” startkit och nagellack och tänkte att det var tid till att sammanfatta mina tankar om hållbarhet, . Testar Depends hybridlack days, åtta färger, ett baslack och ett topplack. Slutsats: Depend Day Hybrid Polish System.

På mig så håller Depend Day-lacken INTE i sju dagar. Depend Day är en 4-stegsbehandling och med detta Starter Kit får du de. Följde instruktionerna och testa olika mycket på varje lager ändå lossnar det dagen . Depend 7day är lacksystemet för dig som söker ett nagellack med superglans, hö.

Glansiga naglar får du enklast genom att använda Depends SuperShine-fil. Mitt topplack från day blir snabbt kladdigt och trögflytande ? TLC är en del av Depends sommarkollaktion för day-serien, som består av. Jag har hunnit testa flera lack ur day-serien nu, och ett kort . Skrev ju om att jag höll på att testa Depend day nagellack. Dette er de nye day lakkene som skal sitte på neglene i dager, uten å bli herdet med lampe!

Jeg gjorde en liten test av dem, det kan du lese . Sådär, nu har jag testat Depend Day Nailpolish och tänkte berätta lite vad jag tycker! Man behöver först och främst ett startkit som innehåller: .

I helgen fick jag äntligen prova Depends nya 7Day hybrid system. Jag fick en grön nyans att testa i lördags, idag på femte dagen har det . During the DaisyExpo, I was able to get a hold of the 7-Day startkit and a few polishes from Depend Cosmetics. Manicura permanente en casa con el Depend Gellack Start Kit.

A small video showing how to apply Depend 7Day Hybrid Nailpolish System, pluss tips on how to keep your. Depend 7Days innehåller en hybridformula som håller i upp till en vecka,. Innan jag hade testat det tyckte jag att det verkade meckigt och tidsödande med 4 . Depend – Blueberry Smoothie Day Depend-One-week-after Let’s take a look at the durability test I’ve performed on Depend’s Days Hybrid . Jag blev nyfiken att testa detta nya system från Depend. Det ska alltså ha bättre hållbarhet än vanliga lack och det är alltid lockande. På måndag släpper Depend en ny kollektion av hybridlacken 7Day inför sommaren.

Fler och fler märken lanserar nu nagellack som sitter kvar bättre än vanliga nagellack. Nu kommer Depend med en sådan serie och jag tror .

Comments are closed.