Depend gel kit natural look

Ett komplett gel kit för att bygga Dina egna gelenaglar. Med enkla steg guidas Du fram till vackra naglar. Ett kit som innehåller allt du behöver för att skulptera dina naglar!

Med supertunna tippar i en unik design kan du enkelt . Allt du behöver för att skulptera dina naglar. Depend Natural Look Gelekit 1Refill Square – 6076. Någon som provat att göra egen förlängning mha Depends gel kit?

Allt du behöver för att skulptera dina naglar finns i Gel Kit Natural Look. Den färdigdesignade Natural Look-tippen ger e. Ett komplett kit för att bygga Dina egna naglar. Med enkla steg guidas du fram till vackra naglar. I Depends lilla julklapp till mig fick jag detta kit med gelenaglar för hemmabruk.

Everything you need for sculpturing your nails super-thin tips in a unique new design The ready-designed Natural Look tips are ready . Med enkla steg guidas Du fram till vackra.

Köpte ett kit från Depend med gele, tippar, lim och allt. Jag fick för mig att jag skulle prova något nytt, Depends gele kit. Såklart valde jag ut en handmodell eftersom mina egna naglar växer som . Depend GelLack Obligatory Start Kit, Depend GelLack Colour and Depend. LED lamp to achieve a smooth, ridgeless look.

With GelLack, nails are protected and the natural nail quality is . Med enkla steg guidas Du fram till vackr.

Comments are closed.