Exempel på reflektion

Författarna till texterna nedan har gett sin tillåtelse till att publicera utdragen nedan. Utdragen är indelade enligt seminariestrukturen på . Här kan du läsa ett exempel på en riktigt bra veckoreflektion där läsaren både får veta vad som hände och vad eleven fick ut av det hela, vad hon tänkte och .

Nyckelord: En gång…, Enligt min erfarenhet…, En person berättade…,. Vad är reflektion och hur gör man när man reflekterar? Hur tänker jag om barns lärande i och om … ex matematik förr och hur tänker jag nu?

På fredagslektionen i svenska vecka så visade jag upp en veckoreflektion som Ture hade skrivit.

Syftet var att inspirera dig till att utveckla ditt eget . Här nedanför är ett exempel på reflektionstext. Se den som ett exempel och inte som ett recept. Jag har fått som en uppgift att reflektera till en text. Men jag är lite tveksam på hur man gör det. LOGGBOK FÖR REFLEKTION OCH LÄRANDE I OCH OM.

Detta är exempel på hur reflektion hjälper oss att se hur vårt tänkande om samma fenomen. Sök bland över 300uppsatser från svenska högskolor och universitet på Uppsatser.

Comments are closed.