Gammal 3 fas handske

Jag har en gammal fas uttag i mitt garage, den rectangular i metall, men. Sen kollade jag inne i den rund trefas handsken på kompressorn, .

Byta-gammal-trefaskontakt-till-ny,st:Sporthoj. Rapportera en annan bildRapportera den stötande bilden. Hej, söker efter var man kan få tag på en gammal 380V handske då jag har det gamla ovala uttaget i garaget och hade tänkt göra en adapter till .

Det är inte omöjligt att den är kopplad 1fas (230v) i en 3fas handske (=mindre bra) . Han undrar därför hur han temporärt kan koppla om den handsken till en modern CE märkt 3-fas med både neutralledare å skyddsjord mot . Det enda uttag jag har tillgängligt är ett gammalt uttag med en såndär platt metallhandske med faser + jord utan nolla. Menar du att den blå sladdan ska kopplas in i handsken men inte i . Gammal el till uthusinläggokt 2010koppla in gammal elmotor.

Comments are closed.