Garmin kadenssensor gsc10

If you need to buy the full GSC-1 here is a amazon link: . Garmin GSC – Trådlös hastighets- och kadenssensor säljs inte längre, men du kan hitta liknande eller nyare modeller . Vi hjälper dig att hitta rätt garmin gscGPS tillbehör och göra ett billigt tryggt köp – Vårt köpskydd ger dig pengar tillbaka om något går fel.

Passar alla Garminmodeller med möjlighet att koppla på PODs. Kadens sensor som mäter pedalerna kadens och öveför informationen trådlöst till instrumentet. Jag har kört så i ett par år efter att ha fått spader på min GSC-som bara strulade.

Var köpa garmin gsc kadenssensor billigast?

Klurar på att köpa en sådan till min tarmac. Har en garmin 4men var hittar jag en sensor billigast? Produkttyp, Hastighets- och kadenssensor.

Product Type, Speed cadence sensor . På MTB tycker jag det inte är lika intressant eftersom det inte är så ofta jag ligger och maler längre . CachadKadens sensor som mäter pedalerna kadens och öveför informationen trådlöst till instrumentet.