Gellack ta bort

Läs mer om gellack och hur du använder det hemma, antingen med eller utan lampa. Dessutom tips på hur du gör när du ska ta bort gellack . Du minns kanske att jag testade Gellack hemma för någon månad sedan?

Och att jag skulle återkomma om hur det gick att få bort lacket efter . Jag erkänner att jag ofta fuskar och tar bort gellacken genom att klösa bort det. Lacket kan ibland lyfta sig pga att man har målat för långt ut på . Den största skillnaden mellan Gellack och vanlig lack är hållbarheten, att Gellack behåller perfekta naglar upp.

Ta bort Gellack är mycket enkelt, även hemma. Med Highgrades produkter tar du enkelt bort nagellack och gellack. Att skrapa bort materialet är det värsta du kan göra mot dina egna naglar. Antingen går du tillbaka och ber nagelteknologen att ta bort . Efter dagar kände jag att det var dags att ta bort det svarta gellacket, även om jag kanske skulle kunna leva med det några dagar till.

Har testat att måla med vanligt lack mellan gellack bas och topp. Provade att ta bort gellack gjort på salong med Depends remover olja men . Så jag bestämde att ta bort allting genom att lösa upp det i Kicks Dip-in remover. Lacken finns att köpa: kicks, hm m,m.

Ingredienserna irriterar inte, är enkelt att ta bort och ska hålla sig. De du behöver göra är att måla två lager med gellack i dagsljus eller . Vill du ha en annan färg en dag, eller kanske måla ett glitterlack över, då går det bort med vanlig . Färgade gellack får man också köpa till och dessa kostar kr. Det funkade bättre att ta bort lacket med vanlig babyolja än med Depends . Det var lite svårt att få bort det gamla men med lite tålamod och stark nagelfil var jag igång.

Allt som allt tog det ca min men jag tror att när . Boka Gellack (ingår ta bort tidigare gellack endast) min , 27kr. Den naturliga nageln filas till önskad form och förstärks med gele. Förstärkningen kan du själv lätt ta bort hemma eller hos oss.

En effektiv och skonsam borttagning av ditt O. Efter två veckor valde jag att ta bort gelen och nedan kan ni se hur det såg ut dag ett och dag. Den andra delen på verktyget använder du till att skrapa bort små rester som blir vid kanterna . Jag har inte haft gellack på naglarna nu på ett tag men skadorna är kvar så klart.

Comments are closed.