Gjuta betong rabarberblad

Häll ett 3-cm tjockt betonglager över rabarberbladet. Du ska alltid ha gummihandskar på dig när du håller på med betong. Jag tycker det är roligt att gjuta riktigt stora rabarberblad.

Handskar att skydda händerna me betong är frätande. Nybörjarens stora guide till betonggjutning. Rabarberblad i betong, mitt och mammas första gjutprojekt någonsin.

Om du vill lära dig mer om betonggjutning så läs min guide för nybörjare!

Mitt första projekt någonsin i betong var ett rabarberblad och nu i . Det är många som trillar in här hos mig när de söker på betonggjutning och visst har det blivit många. Idag visar jag hur man gör ett betongfat av rabarberblad. För fyra år sedan testade Mikaela Puranen att gjuta i betong för första gången. Hon göt ett fat med hjälp av ett rabarberblad och blev fast direkt. Posts about Betong written by malinstradgardochpyssel.

Det är även tacksamt att gjuta över ett bla t. Testat att platsgjuta en betongplatta i gräsmattan. I går planterade jag i ett gjutet rabarberblad som ska bli en present.

Med anledning av en kommentar tänkte jag att det kunde vara läge att köra en grundkurs i gjutning av rabarberblad! Ett av sommarens projekt var att pröva att gjuta i betong. Så en kylig dag (som alla andra dagar denna sommar) satte vi igång. Allt som behövs är lite san ett rabarberblad och en säck finbetong.

Sedan kan du gjuta ett fågelbad åt småfåglarna eller ett stort fruktfat. Instruktionsfilm – Hur gjuter man ett fågelbad av betong i en rabarberform? Idag ska jag priva att gjuta av ett rabarberblad i betong. Hela vecka M-F – 1 har du möjlighet att lära dig gjuta i betong. Allt material kurslitteratur ingår, även Lunch och kaffe pauser.

Här samlar jag alla mina gjutningsprojekt i både betong och gips. Börja med att lägga sand i botten, så att det blir torrt och fint underlag att gjuta mot. För att se till så att betongen inte rinner ut på sidorna innan den.

Du får lära dig att gjuta vackra saker i betong! Så som fågelbad av rabarberbla krukor, ljusfat, vanliga .