Golvfärg betong garage

Jag har tänkt måla med 2-komponents epoxi, slitstark färg som verkar tåla ett liv i garage. Skulle vilja ha tips om vart jag köper färg billigast, . Här hittar du din golvfärg och roliga lösningar för dina golv.

Med deras golvfärg Plus kan du måla dina betonggolv inomhus i garaget eller trappen men även . Förr användes epoxifärg mest till golv i verkstäder och fabriker eftersom färgen. Jag har gjutit ett nytt betonggolv i mitt garage och nu ska det målas. Halvblank, vattenbaserad 2-komponents epoxifärg, avsedd för målning av betonggolv inomhus.

Med Golvfärg 1K kan du även måla betong utomhus. Det jag vet är bekanta som målat med biltemas 2k golvfärg i garaget och det är fortfarande. Betongfärgen från Hagmans är ju 2-komp epoxi. Drylok EEpoxygolvfärg använder sig utav en avancerad epoxyteknologi för bättre skydd och hållbarhet på betonggolv i garage, källare, trappor, balkonger etc. Jag funderar på att köpa Biltemas golvfärg, är det någon som har någon erfarenhet av.

Jag ska måla garagegolvet och undrar vilken färg jag ska köpa. Hej jag ska måla mitt garage golv, Men jag skulle vilja ha lite tips om någon bra färg så slitstark som möjligt då jag ska använda garaget till mek .

Comments are closed.