Göra egen garnlampa

Med detta roliga pyssel skapar du en unik lampa att pryda ditt vardagsrum med. Planerar att göra en sån snörbolls-lampa, har googlat lite på hur exakt jag ska gå till väga och vilka material. Knopat ihop garnlampor, nu väntar man med spänning.

Söker massa pysseltips, skriv vad ni ägnar er åt för pyssel. Vill du inte köpa lim kan du göra eget tapetklister, då behöver du ; msk. Lamptillverkning – postad i Gör det själv: Jag har hittat en lampa som jag.

Kanske man måste pröva göra sin egen boll när man har tid och ork! Jag gillar lampor, och lampor man kan göra själv gillar jag ännu mer. Som den på bilden – gjord av ballong, garn och lim. Junkgarden tipsar om inte mindre än lampor du kan knåpa ihop på egen han och lampan ovan – gjord av pappersloppor – är ju otroligt . Och det bästa av allt – man gör detta väldigt enkelt hemma på egen hand. Det här är vad du behöver för att göra en garnlampa: Garn; Lim . Varför sukta efter dyyyra designerlampor när du kan göra en egen unik lampa precis så.

Gör inte detta med små ballonger på grund av hög brandrisk. I alla fall, fick för mig att prova att göra en trådlampa till hallen.

Av gamla plastskedar och plastflaskor kan man göra en stor lampa. Jag skulle försöka att göra en lampskärm till taket vilket inte gick så bra, Så jag testade med små. Den är just nu upphängd provisoriskt i vardagsrummet, den hänger mitt i . Det kan vara så turligt, att det går att använda skärpets eget spänne för att knäppa ihop.

Du kan göra jättestora bokstäver och ändå hänga dem på väggen utan . Jag har testat nya recept, gjort egen granola och flädersaft från egenplockade fläderblommor. Självklart gjorde jag också Almedalsdrinken i . Her kan du se SILVANs gør-det-selv vejledning til hvordan du kan skabe din egen sjove og kreative. Designbubblan – en kreativ värld: Gör din egen lampa.

Syblogg: Garnlampa av restgarn – sybloggerskan.