Göra egen klädställning

Så gör du: Bestäm höjden på din klädställning och såga till fyra plankor i rätt längd. Jag har gjort mina plankor 1centimeter långa. GÖR DIN EGEN IHOPFÄLLBARA KLÄDHÄNGARE Den här klädställningen är lätt att förvara ihopfälld i förrådet och plocka fram när du får gäster och behöver .

Igår tipsade jag om hur du bygger din egen skrivbordslampa av kopparrör. Samtidigt länkade jag till ett gammalt blogginlägg om hur du kan . Jag har hittat en så piffig klädställning och det är lätt att göra den själv. Full instruktion på att göra sin egen klädställning hittar du här.

Ni kanske kommer ihåg att jag tipsade om den fina klädställningen gjord på rör? Jobbar till vardags i en färgbutik och driver eget företag inom inredning. Den här hängande klädförvaringen är superenkel att göra, tar liten plats och är dessutom stilren och snygg.

Jag kunde i alla fall inte låta bli att göra en, då vi fick en massa kopparrör. Om man skulle behöva köpa kopparrör för att göra denna klädställning så skulle materialet gå på ca 1000kr. En klädställning är alltid bra att ha till hands.

En fristående klädställning har många funktioner. Vacker klädställning med hylla i rustik stil. Unik klädställning i industriell stil, inredning av vattenrör är vår passion, här förstår man.

Många har efterfrågat hur man gör, men tyvärr tog jag inga bilder på tillverkningsprocessen. Jag är också lite sugen på att göra en egen . Jag har tidigare tänkt att jag vill ha en egenbyggd klädställning, men då min golvyta är begränsad till kvadratmeter så tror jag att en vägg- . Orkar du inte göra en egen klädstång kan du köpa den här fina från Olsson Gerthel. En Klädställning tar mindre plats än en garderob och . De fint arbetade konsolerna visar på omsorg om detaljerna. Annars går det förstås att göra enklare, raka snedsträvor för den som bor i ett hus med strikt modern . Med naturens resurser kan du göra en riktigt snygg klädhängare.

Han klär om en soffa, syr en lampskärm och blandar sin egen . Men frågan är om det är billigare att göra en själv? Vackra och originella hängare som du kan göra med dina egna händer. Hur man gör en klädställning från uttjänta fordon; Hur man gör ett hus för katter.

Komma upp med din egen design krokar, och din hängare kommer att bli en riktig . Gamla tiders herrbetjänter är en uppfinning som står sig. För vad gör man annars av de använda kläderna som ännu . Det behövs PP- eller PVC-rör och diverse kopplingar beroende på hur du vill designa klädställningen. Biltema har både rör och kopplingar till bra priser och i .

Comments are closed.