Göra lampskärm av tapet

Jag visar steg för steg hur du tillverkar din egen tapetlampskärm av ett. En helt vanlig lampskärm kan få nytt liv med hjälp av tygblommor, textilfärg eller fransar. Vet du inte vad du ska göra med dina tapetrester?

Så här fin kan en vägglampa bli med två olika . Titta hur jag gör en tapetlampskärm av ett Easy Deluxe kit:. Med bilder visar jag steg för steg hur du gör din egen lampa. Materialen är billiga, resultaten makalösa – och det finns verkligen en lampskärm för varje rum.

Frågan är: skulle vi lyckas om vi försökte själva . Hanna Wessman klär sina egna lampskärmar. Med detta roliga pyssel skapar du en unik lampa att pryda ditt vardagsrum med. Hittar du lampskärmar i bra kvalitet på loppis behöver du så klart inte klä. För att veta hur stort tyget ska vara gör du först en mall av papper. Har fått ett trevligt läsarmejl från en mamma som berättar om att hennes dotter gör fantastiskt fina lampskärmar av tapet, tyger och foton.

Klä den med tyg eller tapet och dekorera med vackra band och andra detaljer. Klä tidningsställen med en snygg tapet, gör en fin mobil eller skapa färgglada. Virka babyfilt och lampskärm med populära mormorsrutor . Själva grunden på lampan är rätt fin och min tanke var att göra en ny skärm av någon tapetstuv jag hade hemma.

Jag har gjort om några lampskärmar med tapetrester och eftersom det är. Kanske ska jag beställa en provbit tapet och sätta igång och göra . Läste i en heminredningstidning att man kan göra lampskärm av överbliven tapet. Det skulle jag vilja göra, men jag är grymt ohändig.

Nu tänkte jag förklara lite bättre hur jag gjort mina lampskärmar med lite mer. Vill du inte köpa lim kan du göra eget tapetklister, då behöver du ; 5. Jag köpte papperssnören på panduro 1m, men . Bor lådor och lampskärm har fått nytt liv! Känner du för förnyelse därhemma kan du göra mycket med lite tapet.

Gör egen tapet av tapetrester, bilder och papper. Lampskärm med tygbitar och papperslappar a la Dottie Angel.

Comments are closed.