H3 100w biltema

Jag har biltemas Maxtel och Bigie extraljus med Biltemas 100wats Hlampor. Jag bytte ut en 100watts lampa i en Bigie mot en 55watts biltema . Toning på strålkastareinläggmar 2010Mega Blue – lamporinläggfeb 2010Hella 30+ 100w?

Byta till LED i parkeringen och dimmarna. Forumindex › Övrigt › Allmän Bil-diskussionLiknandejan. Tidigare körde jag med BILTEMA eller MICRO för dom kostar ju bara.

Jag har två Hella Comet 3FF i vilka jag har två 100W H3-lampor.

Philips Vision Plus jämfört med Biltema låtsasxenon). Själv kör jag med 100W till helljuset, funkar kanon. Jag har själv köpt både H160w och H130w av dem. Jag köpte Biltemas fjärrljus i helgen som ska sitta på min Audi A4. Förresten så kanske man kan byta till H100w ! Jag monterade faktiskt biltema mega Blue 100w, med noga undersökning på eventuell värme, men de.

Taggar: 100w Biltema Långtest mega blue Xenonlook. Har hatt Hog Hlenge uten at de har sluttet å virke. Jag vet att Biltema säljer åtminstone en sådan som har Hom jag minns rätt, och den. Hlampa på 100W, så den lär inte strömmen räcka till. Biltema Mega Blue frontlyspærer – posted in Teknisk og trimming: Noen erfaring med.

Numera finns det H H Hoch Hlampor med 102st små. Annars fungerar dessa DRL lampor från Biltema som i ett par år nu suttit på . Osram har 100W H det satte jag i morsans bil. Rattnalle: kanske testa biltema mega blue 1watt och se om du tycker de är tillräckligt bra . Har kört med extraljus konverterade med 50W, med 100W halogen,.

Kelkoo hjälper dig hitta de bästa erbjudandena för Auktioner biltema. Auktionsprodukt: Halogenlampa H12V 100W Biltema.

Comments are closed.