Höjd vägguttag garage

Håller på att bygga ett varm garage, jag vet att jag kan sätta eluttagen 30cm över golv om jag använder jordfelsbrytare men om jag inte . CachadBehöver flytta lite på ett CEE uttag i garaget och blir lite fundersam på vilken höjd uttaget minst måste sitta på, det är ju inte direkt petskyddade uttag. Jag har placerat ut st 400V handskar (kombo med st 230V uttag i),. Jag vill ju veta vad standarden är ang höjder på tex uttag,strömställare osv.

Någon som har en susning om vart jag ska leta? Jag vill ha åtminstone ett 3-fas uttag (primärt för svets); massor med. Utnyttja garaget på bästa sätt med hänsyn till säkerhet och bekvämlighet.

Skydd mot vattenspill och dammskyddade vägguttag på rätt ställen. Det här är vad du behöver veta för att planera och bygga ett garage som passar dina behov. Tillsätt mycket belysning eller dra in ett teveuttag och häng upp en teve.

Fråga: Ska vägguttag monteras på 2eller 3mm höjd ovan golv? Och var finns olika höjdmått för vägguttag och andra anslutningspunkter .

Comments are closed.