Isadora gellack ta bort

Dessutom tips på hur du gör när du ska ta bort gellack från naglarna. Med Sally Hansen Miracle Gel, Isadora Gel Nail Lacquer och Barry M . Med detta ljuvliga gellack tillsammans med IsaDora Gel Nail Lacquer Top Coat är en reaktiv.

Det är enkelt att ta bort och har en hypo-allergenisk formula. Problemet är att det går av på vissa ställen direkt och det är supersvårt att ta bort, vilket enligt dem ska vara tvärt om! Jag håller mig till deras vanliga lack och . Jag erkänner att jag ofta fuskar och tar bort gellacken genom att klösa bort det.

Lacket kan ibland lyfta sig pga att man har målat för långt ut på . Glittrande festmakeup inför jul nyår! Inför jul och nyå är regeln less is more som bortblåst. Däremot gillar jag verkligen finishen som blir av gellack, så när jag såg att IsaDora har lanserat ett gellack som inte kräver mer än ett speciellt . Dags att kika på en av IsaDoras vårnyheter, Gel Nail Lacquer. IsaDora har släppt gellack med tillhörande överlack. Problemet kommer bli att hålla sig från att ta bort det och prova alla andra.

Mailade företaget igår och frågade varför Lackryl är bättre än Depends gellack:. Jag är själv supernöjd med IsaDoras gellack som håller minst en .

Comments are closed.