Kallt blont hår

Sen tillsammans med en platina-blond hårfärg kan det inte gå fel. Ni som följt Celinas hår under året vet att jag färgade henne ”granny” med en svart bottenfärg . Kvinnor som färgar håret blont kan bli helt förfärade om det visar sig att håret skär sig i gult.

Behåll huvudet kallt och blekmedlet i ditt hår. Man kan alltså inte bara lägga på en kall färg på håret och så blir det ett kallt resultat. Om vi tar en blond kall färg till exempel, så behöver man . Blonda hår blir ”lätt guldiga”om du varit mycket i solen eller efter att det gått ett tag.

Då kan det vara fint att dämpa det lite för att få det kallare. Nu till hösten är det väldigt mycket naturliga hårfärger och klippningar som är trendiga. Men dock håller sommarens trend i sig lite till, . Att färga håret hemma behöver inte vara svårt. Ska du färga hårbotten ett steg ljusare köp en kall färg eftersom den egna. De flesta hårfärger numreras från (djupsvart) till (ljusblond), ju högre siffra desto ljusare färg.

Jag får ofta frågan nuförtiden (som blondin:)) hur jag håller mitt blonda hår så ”kallt” i färgen. Det är inte helt lätt ska jag säga…det krävs lite fix . För att få snyggt hår och ett bra resultat som framhäver dig är det viktigt att du väljer hårfärg efter din hudton och om du har kall eller varm nyans.

Men jag har inte bestämt mig riktigt om jag ska börja med att slinga håret eller om jag ska . Ett silvershampoo används om man har vitt, grått eller blont hår (även slingat hår) Ett. Detta ger då en kallare blond färg, en askigare ton. Jag ljusade upp håret i ca ett år, och då var det fortfarande inte lika kallt och ljust blont som jag är nu. Mitt hår tenderar att bli gult efter några veckor, jag tror att de beror. Håller med dig:) Kallare nyans i blont är så snyggt och fint, särskilt på dig:).

Blont hår är inte Guds gåva till mänskligheten alltid. Förutom att det är mycket mer känsligt för väderleken, . Här ovan ser ni nämligen två av mina absoluta hårbästisar! Jag har ju blont hår, och vill att färgen ska hålla sig så kall som möjligt. Med rätt nyans på hår, garderob och makeup får hela du ett skönhetslyft.

Mitt hår blev grönt när jag skulle färga det brunt, vad har hänt? Vare sig du vill ha ett varmt eller kallt resultat, så måste man ha dessa pigment .

Comments are closed.