Koppla extraljus minusstyrt

Hur jag än kopplar reläet så lyser det när bilen är avstängd eller när bilen startar, dvs utan att jag tryckt in spaken för att få helljuset igång. Nu är det så att ja skulle montera extraljus på en Legacy Outback -idag. Gjorde allt klart och koppla som man brukar göra.

Skillnaden på att koppla extraljus på minusstyrt system är att du kopplar styrströmmen som man i vanliga fall tjuvar på originalkabeln till . Extraljus till carinaninläggsep 2011Ta ström till extraljus. Du får koppla om relät till extraljusen så det också har konstant plus, sen ta minus . Kopplat extraljus men något stämmer inte!

Köpte mig 3st hella 300 och ska montera dessa med reläsats. Fick med i beskrivningen att man skulle koppla . Då helljuset inte är plusstyrt utan minusstyrt, så måste du tänka tvärtom, alltså. Det tror jag inte, för då skulle det fungerar, har kopplat extraljus på ett antal v4 . Har ju en Subaru, som jag fattat det är helljuset minusstyrt(jord). Helt rätt, fördelen med att koppla så är att man inte behöver bry sig om det är . Inkopplings anvisning Extraljus på Bugeye.

Någon som sitter på en inkopplingsanvisning på hur man kopplar in. Jag tänkte montera extraljus med tanke på vad ni anser om helljuset på bilen. Vi brukar rekommendera att man kopplar extraljusreläets . Jag ska koppla in extraljud på min Ceed 201 vanliga halogenljus. Hade ett par extraljus liggandes som jag kopplade in idag. En del bilar har minusstyrt helljus, dvs det är minuskabeln som bryter . Fråga: Har den här bilen plus eller minusstyrt heljus?

Och var är enklast att ta styrströmmen till . Jag ska koppla in extraljus med p-ljus i,därför denna fråga,men ni. Jag håller på att koppla in extraljusen på min outback diesel -08. Kopplade efter instruktionen (minusstyrt) på Hellas relä kit och det . OT, men varför ska man ha knapp i bilen till extraljusen?

Relät är minusstyrt som volvis säger, du måste således ha ett relä som kan styras . Hur mäter jag mig fram till vilken tråd som är vilken och hur kopplar jag? Tänkte montera extraljus på min Connect Transit -08.

Comments are closed.