Lampkontakt tak koppla

Koppla jord till jord och sedan brun till fas och blå till noll. Montera lampa, ta bort stickproppen i taket och koppla. Koppla rätt, lampainläggdec 2012Hur koppla vanlig kontakt till takuttag?

Jag har sladdar som sticker ut från taket, en blå och en grön. Jag har köpt en lampa från ikea, se länken hur dom vill att man ska koppla. El övrig hemelektronik: Precis varit och köpt nya taklampor. När jag öppnar kartongerna ser jag att sladden inte är .

Här visar jag hur man sätter dit en strömbrytare. Det är fyra lampor – en sol taklampa som ska i barnrummet (taket). Hem › Vardagsrum › Lamptillbehör › Sladdar tillbehörCachadLiknande100 krVi använder cookies för att säkerställa att du får maximalt utbyte av vår webbplats. Om du fortsätter utan att ändra dina inställningar så ger du ditt medgivande till . Tänkte köpa en plafond till taket i vardagsrummet.

Men när jag kikar på denna billiga IKEA-lampa, som verkar vara en gammal. Eftersom Ikea säljer dem och till och med jag kan koppla ihop det utan att dö så har jag svårt . Nån som kan hjälpa mig och förklara hur jag ska kunna koppla ihop den här lampan. Uttaget i taket är INTE jordat, utan det är ett uttag för två . Men utstickande från mitt tak finns bara två, en blå och en röd.

Det är en inomhuslampa som är tänkt till ett barnrum.

Comments are closed.