Lantlig inredning blogg

Vår inredningsbok på Tyska med många nya sidor ! Lantlig Charm med underbar inredning och fina kak recept, Styling: Anette Hjerpe . Inredningsbloggen Ljuva Lantliv Foto Anna Ewerman.

Ofta tittar jag tillbaka i bloggarkivet, som en värdefull dagbok. Dagliga Livet; Ida Söderblom; november, 2016; Min Read. En lång och mysig sovmorgon tillsammans med mina pissar.

Här har inspirationen legat under nollan, och jag har varken haft ork eller lust att blogga.

Nu, samtidigt som ljuset börjar återvända, börjar det . Var först med det senaste inom inredningstrender, renoveringstips, tävlingar och mer. Gårdsromantik bäst och största sortimentet på lantlig inredning, fransk lantstil,. Hissgardin vit med spets i shabby chic lantlig stil.

Där finns en trädgård och rum och kök som jag inreder med gammalt och nytt,. Bloggen handlar om intresset för lantlig inredning och även lite trädgård. Bloggen handlar om trädgårdsåret i en norrlandsträdgård. Här mixas lantlig inredning med blommor och andra guldkorn med foton från mitt eget hem, varmt .

Comments are closed.