Lcc torrschampo good to go

Ett volymgivande, effektivt torrschampo som tar bort överskottsfett och ger håret ny fräschör. Löwengrip Care Color Good To Go Dry Shampoo 250ml. Förra veckan lanserade Blondinbellas skönhetsmärke Löwengrip Care Color torrschampot ”Good To Go” och jag var inte sen med att klicka .

I med Good to go (vanlig för volym eller Good to go light för silkeslen känsla i hårbotten). Lcc produkter funkar super även på dotterns hår som av . Torrschampo i sprayform som tillför volym och textur. Löwengrip Care Color Good to go light, 2ml, 1kronor.

Jämför priser på Löwengrip Care Color Good To Go Dry Shampoo 250ml. Ett volymgivande effektivt torrschampo som ger håret ny fräschör. Tar bort den feta känslan i ett otvättat hår och ger bra volym. Isabella (Blondinbella) visar hur man använder LCC’s Torrschampoo Good To Go.

För mig har torrschampo blivit en oumbärlig produkt då jag ofta har håret uppsatt och det så väl . Skönhetsmärket LCC är utvecklat av bloggstjärnan Isabella. Good to Go beskrivs som ett volymgivande, effektivt torrschampo med en. Ett volymgivande, effektivt torrschampo som tar bort överskottsfett och ger håret ny f. Löwengrip Care Color Good To Go Dryshampoo 250ml.

Isabella Löwengrip, Creative director LCC. Jag som många andra älskar torrschampo, jag tycker det är livets produkt. Därför tänkte jag visa er tre favoriter, en lite dyrare och två budget . Jag har testat LCC Good To Go Light, ett torrschampo från Isabella Blondinbella Löwengrips skönhetsmärke Löwengrip Care Color.

När jag i somras skrev om LCC Hour Mascara var det några som frågade. Torrschampot heter Good To Go Light, och beskrivs lämna håret . Torrschampo som ger mindre volym än Good To Go. Efterlämnar känslan av nytvättat, silkeslent hår.

Innehåller vårdande vitamin Boch kamomillextrakt. Torrschampo; Parfymerad; Torrschampo som tar bort överskottsfett i hårbotten och ger håret volym och ny fräschör. LCC Good to go är ett torrshampoo som luktar kolasås (!). Doften är, trots att jag själv inte är ett superstort fan av kolasås, berusande och . Jag får väldigt lätt fet hårbotten och älskar därför torrschampon som är ett måste bland mina hårprodukter.

Har inskaffat lite hårprodukter från LCC, Isabella Lövengrips hårmärke, och har redan hunnit testa dem! Förr använde jag mig av Batiste’s torrschampo som finns att köpa nästan överallt, men för ett tag sen så köpte jag Good to go från Löwengrip .

Comments are closed.