Led ramp aliexpress

Wholesale led ramp from China led ramp Wholesalers Directory. You can Online Wholesale led lift,led dock,led wedge,led ram,,Wholesale Automobiles amp; . Jag har en 120W 55cm bred från aliexpress som extraljus på bilen och är mycket nöj gick på 6med tull och sånt skit.

I veckan fick jag hem en LED ramp som inhandlats på. Slog till på en på en 50-tums led light bar 300W från aliexpress. Jag bestämde mig till slut för att beställa hem en LED-ramp från Kina.

PCS-50- …Ledramp, hur vet man vad som är ok?

Ledramp på S6 lågt montera blir det någon längd? För er som undrar om det är värt att skaffa led ramp! Forums › Vi Bilägares forum › KöprådCachaddec. Jag köpte en Strands 20” 110w Led ramp denna höst och jag är. Aliexpress först, sök på led bar, du kommer få tusentals träffar.

Hjälpte kollegan nyss att installera en 100cm 200w ledramp på sin . Köpte en Led-ramp till traktorn på 2watt för $ men då vi mätte upp effekten var den 1w. Aliexpress eller går ju också, jag köpte en 120w ramp till bilen på aliexpress. Kostade typ 12eller något sånt med frakt, lyser ok men .

Comments are closed.