Lightinthebox bra eller dåligt

Det finns inga kontaktuppgifter till företaget, ingen e-post eller telefon. Beställde en brudklänning från lightinthebox. Jag ville få den uppsydd efter mig då jag drar större.

Light in the box, har ni handlat därifrån? Asienmar 2014Bröllopsklänningarjan 2014Klänning till gravid tärna? Om inte DRM-skydd är till för att brytas, vad är det då bra för? Finns många fina klänningar till mycket bra priser 🙂 Med vänlig hälsning, Sandra .

Någon som beställt saker från light in the box! Vissa var nöjda, men det var en del som fått trasiga eller fel produkter. Jag tycker generellt att det mesta var plastigt och i dålig kvalitet. To see more from LightInTheBox on Facebook, or create an account. När jag försöker framföra mitt klagomål eller ringa för att avbeställa grejorna finns inget telefonnummer eller annat sätt att få kontakt.

Mycket dålig – en oacceptabel upplevelse, orimligt och oförskämt beteende. I too was scammed by the expedited shipping of Lightinthebox. Inget företag kan ta bort eller på annat sätt censurera omdömen.

Fick faktiskt tillbaka pengarna idag 565:- Så det var väldigt bra av dom!

Internethandel från ett land utanför EU När du beställer eller köper en . Du kan välja önskad leveransmetod på sidan för Orderinformation under checkout i kassan. Vissa produkter har GRATIS FRAKT eller märket. Det finns självklart bra billiga larm såväl som mindre bra dyra larm.

Superbilliga hemlarmet GS-G110e från Lightinthebox. PowerMaster-är ett avancerat larmsystem som säljs som paket eller i . Eller än värre ett seriöst företag som beter sig oseriöst? Vi köpte en Merida E-Green El-Cykel 20som visade sig vara både dålig.

Jag ringde till boxer för att säga upp mitt abonnemang, istället förlängde jag eftersom jag fick en bra deal. Finns det någon här inne som beställt från lightinthebox? Men hur ska jag gå tillväga, ska jag kontakta post eller tull eller kommer dom inom sinom tid.

Fruktansvärt dålig kundservice som inte tog något ansvar för en felaktig produkt. Prylen var en mobil hårddiskinspelare som var tänkt för bra kvalitet av film vid FPV flygning. Ni tänker säkert att 140:- är för billigt för att vara bra kvalitét men när 60.

Comments are closed.