Måla möbler med väggfärg

Jag fick rådet att absolut inte måla möbler med takfärg eller väggfärg. Det håller inte alls, då det är slitage på möbler. Ni som målar möbler vita, vilken färg använder ni ?

Det enklaste sättet att göra om en hylla, stol eller byrå är att måla om. Att byta färg på en möbel är inte speciellt svårt, men har du aldrig provat . Noggrant underarbete, bra snickerifärg och rätt pensel eller roller är nyckeln till ett lyckat resultat när du ska måla möbler.

Vi håller på att måla om lite och vill gärna ha ett par IKEA-möbler i exakt samma ton som väggarna. Funkar det att slipa upp möblerna och sen . Jag fick en skvätt väggfärg över efter att ha målat bonusens rum och det lär inte räcka till ett nytt rum. Ta reda på vad som är bra att tänka på vid målning av inomhusmöbler och snickerier. Måla med möbelfärg och snickerifärg och var noggrann med underarbetet.

Jag har gått många frågor hur jag gör och vilken målarfärg jag använder när jag målar om mina möbler …. Lackfärger används i första hand till målning av snickerier och möbler. Vi vill måla lite furumöbler vita, kan tänkte mig att det nu är någon sorts olja på möblerna. Kan vi använda lite överbliven väggfärg eller. Du kan inte måla med vattenbaserad färg på oljebaserad färg.

Läs en av vår arbetare på kundtjänst egna knep. När du målar med LADY får du en färg, som är både lätt att påföra, och som ger dig. Fönsterkarmar, möbler och andra slitageutsatta snickerier förblir därmed . Fäster på det mesta, kan målas slätt och fint eller flagigt och avskavt och det går . När jag målar korgar och krukor som jag vill ha en matt vit färg på så använder jag. När man målar möbler kan man antingen använda sig av . Ska du måla alla vita detaljer kan du självklart välja fritt vilken vit du vill. Därför gör jag ofta en kompromiss när jag målar gamla möbler.

Jag väljer en vattenbaserad lackfärg i ex allmogeblå. Till exempel furumöbler som fått en gammal gul nyans kan få ett superlyft med lite ny fräsch färg. Många gillar att måla gamla möbler vita, men . Ett tips är att måla ex köksstolarna i samma kulör men i olika glansgrader för en annorlunda och . Det står bara takfärg, men det går lika bra att måla väggar med färgen om man vill ha den riktigt matt, se här (hon visade baksidan) det står .

Comments are closed.