Meteor stekhäll recept

Grädda tunna pannkakor på METEOR Stekhäll Lägg 1-msk glass och msk jordgubbssylt på pannkakan och rulla eller vik ihop den. På en stekhäll så kan man baka tunnbrö pitabrö. Det finns hur många recept som helst, och jag kommer att prova. Meteor Steketakke er beregnet for bruk i private husholdninger. Meteor stekhäll och vi vill med dessa recept ge dig några förslag på hur du kan använda.

Kavla ut, grädda på båda sidorna på en stekhäll.

Enligt receptet skulle det vara mannangryn också så jag hade i lite tills jag fick. Grädda tunna majsbröd på båda sidor på METEOR Stekhäll. Oavsett om du gräddar i riktig bakugn eller på stekhäll så rekommenderar jag.

Här kommer i alla fall de recept på just stomp, skrållor och lefsor som jag fått av min mamma Siv. Meteor Stekplatta (utan kant) – Stekplatta på 20watt utan kant. Fre jul 2016:Läst 3gånger Totalt svar.

Enkla tunnbröd gjorda på endast fyra ingredienser. Du tillagar dem på stekhäll eller i stekpanna.

Ska spara receptet och se om man kan baka bröd själv och ge som en. Har ett längre tag gått och sneglat på en Meteor stekhäll i brist på .

Comments are closed.