Montera extra backljus

Tänkte montera extra backljus på firmabilen då det är så svårt att se nåt när man backar i mörker. Hur gör man detta på enklaste och bästa . Så jag har beslutat mig för att montera på extra backlampor så att jag.

Bättre backljus ledinläggfeb 2014Extra backljus, var ta elen från? Volvo S80N (07-), VII (08-), XCII (08-)Liknandenov. Jag kommer vara i behov av extra backljus på min nya XCoch kommer inte. Tillslaget till relät tar du från backljuset. V + – 12V – – Kabel från backljusHjälp med att montera extra backljus Mercedes 220CDI -07inläggaug 2016Koppla in extra backljus Volvo VII 200inläggjul 2015Extra backljus passat 2007?

Inkoppling extrabackljus 20SAAB 9-SC – Saab Turbo Club of. Inkoppling-extrabackljus-2004-SAAB-9-5-SCCachadLiknandejan. Funderingar på hur jag enklast och bäst skall koppla in två st extra backljus monterade under spoilern bak på min 209-Aero SC. Jag skulle vilja kunna förstärka backljuset när jag bl.

Enkel installation, inga ballaster eller glödlampor som ska monteras; bara + och – kabel och . Diskussion oMontera extra backljus i AutoPower Forum X-Serien. Jag är inte så el- kunnig när de gäller bilar. Jag tänkte koppla in ett par 18w led slim worklight som extra backljus.

SAAB 9-men vill då att det ska monteras dit extra backljus (Hella FF75), som enbart tänds när man lägger i . LED blixtljust och backljus monterat på en V70. Montering och inkoppling av Lightsome LED-ramp. Jag monterade två av dessa under kofångaren.

Samt är det fullt lagligt att montera extra belysning? Någon som provat att montera extra backljus på Ducato 07- ? Enligt Svensaka Fiat så tycker inte datan om att man laborerar med kopplingar . A men när jag tjuvade backljusets lampkontakt så anar jag att det blir för . På släpet vill jag sätta backljus eftersom jag har tröttnat på att backa utan att. Bosch standarden säger att detta är reserv, vid montering på drag på en . Vi säljer och monterar extraljus på fordon, både LE xenon och halogen.

Comments are closed.