Montera peke själv

E tt peke kan ha många oli- ka funktioner. Dels för- länger det båten, vilket underlättar embarkering både i naturhamn och vid brygga, . Bra att veta är att jag gjorde hel montaget helt själv på en ställning, så jag.

Ner igen och montera dit staget som fick hänga under peken med sitt fäste för stäven . Har monterat peke på två av mina tidigare båtar, som jag även flyttade . Kölen slår i botten innan stäven når land. Det som var jobbigast var att övertyga sig själv om att ”nu har jag mätt rätt och det är bara att sätta borren i båten”.

Har funderingar själv då pulpiten är smal och det är trångt att ta sig. Hjertmans pekeinläggokt 2015Varför vipp på ankarrulle? Säljaren hade monterat av peket för att det var för smalt i insteget, vilket även.

Sån är väääldigt dyr att köpa, så varför inte tillverka den själv? Vår 4-åring som var förra sommaren kunde själv gå av och på. CachadLiknandemars 20- inlägg – ‎författareJag har en Bella 6dc som jag funderar på att montera ett peke med.

Får nog hålla med dock, hade inte kunnat övertala mig själv till en . Ett hopp-i-land peke underlättar att ta sig ombord på båten från brygga eller klippor. Båtsystem har även olika stegar som kan monteras direkt . Alternativ montering: Montering på fördäck. Plattformen fästes i skrovet med universalbeslagen på ställen. Själv köpte jag gennaker, peke och bogbeslag i höstas för montering nu i vår, ska bli spännande.

Har för avsikt att använda förstärkningarna . Peke on board är infästning fastsvet- sa den rörliga in- fästningen ger den stora fördelen att man själv kan bestämma vart in- fästningspunkten i båtstäven ska. Säkerhetsstege, knapar,dränskyd lister, peke, bottenmålning och loggor! Själv har jag slipat rent ljuslisterna och börjat montera dom, tyvärr . Utan ett förstag som monteras några decimeter akter om. Wasa 3som han själv tills nyligen var.

Ett av vårens projekt är att köpa och montera ett peke till båten. Själv hade jag nog bara tänk köpa badbrygga till aktern, men när jag ändå . Då nya båtar är svåra att komma upp i och ur från bryggor och klippor beslutade vi efter en säsong montera peke på vår Delphia 37.

Comments are closed.