Monteringssats extraljus saab 95

Så alla som ska koppla in extraljus på en 9-5:a med Saabs. Skiljer sig något om jag vill montera xenon-extraljus på en Saab likt den . Hej, Har ett par hella rally 30liggandes.

Montera och koppla extraljus 9–06inläggfeb 2014Montera extraljus – 9-SC -0inläggjan 2014Monteringssats Extraljus 9–0inläggdec 2013Montera xenonkonverterade extraljus i saab 9–0inläggnov 2012Fler resultat från forum. Nytt sortiment av ledramper att montera under regnrskylten! Har ett par extraljus från Biltema som jag har planer på att montera.

Dock vet jag inte ett piss om hur jag kopplar in dem.

Extraljus saab 9-dec 2013Montera extraljus ramp saab 9-5jan 2011Saab 9–Montera extraljus? Koppla extraljus saab 9– laga Bilen och spara tusen lappar – det är. CachadLiknandeKoppla extraljus saab 9– laga bilen själv det är enklare än vad du tror och dessutom sparar du tusenlappar på att fixa enkla saker själv än att lämna in bilen till . Har köpt mig en Saab 9-3t Biopower -08.

Att montera extraljus på bilar med dagens design ser för jävligt ut enl mig. Tänkte koppla tre Hella-extraljus i fronten på en Saab 9-2. När jag kör med halvljus vill jag även att extraljusen småglöder lite, sett att . Montering och inkoppling av Lightsome LED-ramp.

SCdefault 9Monteringsanvisning SITdefault Installationssats, extraljus.

M05: Montera strålkastare och blinkers samt de yttre delarna av grillen. Saab 9-5D M06- 9-Monteringsanvisning MONTERINGSANVISNING INSTALLATION . Om så inte är fallet, vart skall jag bäst gå . Guide med bilder för montering av främre stötfångare för Saab 9-årsmodell 2002-. Då dagens bilar är svåra att montera extraljus på utan att det ser för dj. Monterade idag ett HID-kit på mitt helljus på SAAB:en (9- -06). Används då elektrisk motorvärmare skall kopplas in via bilens SID-enhet istället för med DEFAs multiklocka.

Här hittar ni Extraljus från 1bildemonteringar. EXTRALJUS, SAAB 9–02; SAAB 9-SE 5D 2.

Comments are closed.