Oljud servopump volvo v70

Hur_jag_lagade_servo_styrningen_på_min_V70. CachadLiknandeNärmare bestämt på en Volvo V70? Efter en sökning på servopump på internet hittade jag tre möjliga orsaker som jag själv kunde kolla upp.

Nuvarande Volvo: VT-Geartronic; VD-Geartronic Tidigare Volvo:. Enligt bruksanvisningen skall det vara Volvo styrservoolja. Tog av multiremmen och upptäckte att servopumpen är glapp.

Det finns ett servicemeddelande från Volvo om byte av servobehållare, om man har missljud eller skummbildning av oljan i styrservon.

Spännrullen är det som ger upphov till detta smått irriterande ljud! Har problem med min vnär man kört ca min så börjar servopumpen låta och servooljan skummar sig. Läste ett tidigare inlägg att ett rör i . Har bekymmer med ett oljud runt multiremmen på min v70. Servopumpen, eller kanske remmen som måste spännas lite? Volvo VTAUTOTECH MOTORSPORT (2005).

Diskussion oOljud från servopump i AutoPower Forum 3-Serien. MGB GT -6 Jag körde en halv vinter med dålig . Det började låta som en gnissel fram i bilen.

NU kan det ibland låta som att nånting är löst och ligger och vibrerar på tomgången.