Opi gellack startkit

Kanske handlar det om ett startkit med gellack, en härlig fransk manikyr eller ett set. Här finns bland annat varumärken som Ciaté, OPI, Depend och Collistar . OPI GelColor Iconic Starter Kit contains.

Med gellack som härdas under en UV-lampa får du på bara några få minuter perfekt proffsmålade naglar vars glans och färg håller i upp till tre veckor. OPI har ett system som heter Soak Off Gel och det är det baslacket jag . Mycket har skrivits kring gelnagellack med LED. Lyko har samlat information om denna omskrivna gellack produkt på Lyko.

Det finns många startkit att köpa i Sverige numera, men själv är jag ett stort fan av OPI. Ett ännu större fan av Sephora (i USA framför allt). Min förkärlek för OPI gjorde att jag betalade lite extra för att få just detta märke på.

Jag har precis köpt mitt startkit och är helt fräslt av gellack. Här hittar du ett stort utbud av startkit för nagelförlängning med gelé, akryl och glasfiber. Maros Of Sweden, gelenaglar gellack.

Startkit Gel Watt Gold KAMPANJ JUST NU!

Comments are closed.