Optimus 200 p bruksanvisning

Jag stod och filmade lite planlöst medan jag väntade på att min Optimus 200P skulle värma upp och så. Jag kom över en Optimus 2P – stormlykta härom dagen. Ingen instruktionsbok medföljde så jag undrar följadande: – vilken typ av bränsle .

CachadLiknandePå denna sida kan du titta på sprängskisser, bilder och bruksanvisningar. SERVICESATS TILL OPTIMUS art nr 26-0 I lager, omgående leverans. Optimus 2P I Mässing Fotogen Fotogenlampa Auktion – dagar kvar.

Har just fåt tak i en så’n, stort set oanvänt.

Strumpen är helt klart för stor, går det at snöra om strumpen, eller måste man köpa en klenare? MaterielplatsenCachadLiknandejuli 20- inlägg – ‎författareSitter på ett gäng manualer till Optimus 12M om det råkar vara en. Kan även kopiera från min egen Optimus 9om det är en sådan.

Optimus glödnät bruksanvisning stormlykta oanv från alla köp sälj marknader i Sverige. Fotogenlampa (finlandssvenska petroleumlampa) är en lampa som drivs av fotogen. Fotogenlampan skall ha konstruerats av en polsk kemist .

Comments are closed.