Renhorn på väggen

Det började med en idé att jag ville ha renhorn på väggen, men det var lite för brutalt för min smak att ha riktiga horn. Hej, undrar om någon vet vart man kan köpa relativt billiga renhorn att dekorera sin vägg med?

Krokar av renhorn monterade på bräda cm. Vi har borrat två hål och försänkt hålen lite för skruven. Två fästen på baksidan Storlek: H: cm B: cm D: cm Material: Poly Färg: Naturlig, Brun skiva.

Posted in Inspiration – vägg, Mitt vardagsrum, Pyssla mera by Sandra Loréus.

Jag tycker att horn är så otroligt vackra! Min morbror jagade mycket förr, så i deras hus hänger älghorn på väggarna. En liten bokhylla, en soffa och ett bor ett stort renhorn på väggen, det var allt. Ja, det här ser ju inte klokt ut”, sa han, ”men för ett par . Skruvade upp ett renhorn på väggen, perfekt att hänga ljuslyktor i! Spegel, ett print i posterformat från HojnaDesign.

Horn på vägg – Halloj vet inte jag är i rätt grupp eller så men tyckte att denna grupp passade att skriva mitt i. Tanken är att det även ska upp lite bling-bling-ljusslingor i den å kanske lite påskpynt om en vecka . Renhorn på vägg från alla köp sälj marknader i Sverige.

Hitta billigaste Renhorn på vägg hos AllaAnnonser. När svärmor var i Funäsdalen köpte hon renhorn till oss alla. Så coolt att ha en, den som bilden visar är min (vår). Med horn på väggen får du genast en exklusiv och unik inredning i ditt hem. På Glamhome hittar du horn i olika metallfärger som du kan beställa direkt online.

Tänkte jag skulle visa en bild hur renhornen blev när de väl blev fastskruvade i väggen. Jag tror dock inte de håller så tunga grejer, men det . Krokarna längs väggen är horn från olika djur. Tjurhorn, renhorn, hjorthorn, älghorn, myskoxhorn, små gethorn. Det kommer att bli snyggt och maffigt på väggen.

Två stora knivar med elfenbenshandtag är inborradei väggen ovanför Jeans säng. Renhorn, upphängda påväggen, gerstöd åten uppslagen bok om magi och . Just horn på väggen kan jag tycka är rätt snyggt i rätt miljö, i rätt typ av hus. Men då förutsätter jag att den so sköt djuret också tog rätt på det . Fast jag egentligen är lite rädd för de där skallarna så har jag ändå velat ha ett horn på väggen, ni vet det där med att ha fått en bild i huvudet. Och till slut en lite udda sak för den som inte har några äkta horn att sätta på väggen – nämligen eluttag inspirerade av renhorn. Discokulor snurrade i taket, det blinkande ljuset från dem störde honom så han vände bort blicken.

Väggarna var täckta med renhorn, djurfällar och samekonst. Jakttrofe för dekoration Härligt horn för vägg eller spiselkrans.

Comments are closed.