Sänghimmel göra själv

Detta är inte svårt att göra själv snarare löjligt lätt. Det enda du behöver köpa är en valfri konsol till hyllor och . Här är helt ljuvliga sovrum med en sak .

Barnrumsinspo, Bebis sparkar, Do it yourself, Gardiner, Gör det själv, Gördetsjälv, Ikea, Spetsgardiner, . Jag fortsätter i mina spaningar efter en sänghimmel, men nu blev jag. För den summan gör det ju inte så mycket om det skiter sig, menar jag. Göra saker själv är ganska roligt tycker jag och jag delar gärna med mig om hur jag gör.

Som den här sänghimmeln till exempel, som man kan . Så mysigt och smart sätt att göra en sänghimmel på! Ska tipsa vidare – själv har jag lämnat barnafödandet bakom mig. Permalink GDS – gör det själv Kommentarer.

A till Sänghimmel och nu även här på bloggen alltså. En sänghimmel är inte längre bara för barnkammaren, nu har den. Det är otroligt vad lite tyg i taket kan göra för ett rum, inte minst när det är . En rockring funkar fint, själv använde jag mig av ett vp-rör (elektriker-tillbehör) som böjdes till och träddes i.

Comments are closed.