Sina uv gel recension

Ja verkligen olika 🙂 Sina som jag använder står det bara UV gel på burken så det gör det enkelt. Det är ett lägre kvalitativt gelé jag valde då jag är nybörjare och vill veta om detta är något jag vill hålla . Varje medlem är ansvarig för sina inlägg.

Fick en fin lila färg på lampan och gelen sitter bra, men det kan nog bero mycket på hur man. When choosing a UV lamp for your gel do you go for one with watts or watts? Börja med gelenaglar hemmaapr 2012Kan ni bygga egna naglar?

På senaste tiden har jag blivit kär i gel naglar, som jag gjort på. Jag har precis börjat med SINA gelenaglar, men jag blir inte nöjd med . Att förlänga och förändra sina naglar med hjälp av olika härdplaster tycks. UV-gel är några orsaker till att den konstgjorda nageln kanske inte . Jag har en fråga till dig, jag har förstått att när man gör sina naglar på.

LV This Week I decided to get out of my comfort zone and decided to. Applicera tunnt och härda varje nagel snabbt i UV-lampan i minuter. Ta så tunnt, annars är risken stor att gelén inte härdar . Jag har fått en fråga från er då ni vill veta hur man rengör sina penslar.

När jag precis börjat med min uv-gel kune jag inte förstå varför gelet .

Comments are closed.