Skära i glasflaska

Den här videon handlar om kapa en glasflaska. Skär raka glas snitt med hjälp av halveringsmetoden. Förmodligen har ni letat långt bak i arkivet bland gamla inlägg och sett det här inlägget om remejkade glasflaskor som blir till vaser, krukor, lampor och ljuslyktor.

Nu har jag äntligen testat att skära i glas. Hade länge tänkt att jag skulle testa att skära av glasflaskor och skapa massa saker med det. Men det var inte förrän jag gick Fia Sjöströms kurs .

Allt du behöver är en flaska, lite trå nagellacksbortagningsmedel (aceton), tändare, sax och kallt vatten. Låt växtskotten gro i värmen under en glasflaska. Ta vilka flaskor som helst i olika storlekar, skär loss botten enligt beskrivningen och sätt . Skyddsglasögon och handskar är nog bra att ha, plus att det kanske är läge att prova först på en annan flaska ifall den man egentligen vill kapa . Jag köpte först en kakelsåg (tror jag den hette) på Clas Olson.

Det tog ca timmar innan jag var halvvägs . Det kom frågor angående # 4Gör en saltstänkt buteljlykta. Man kan doppa ett snöre i fotogen, linda runt .

Comments are closed.