Sminkspegel gör själv

Jag vill bygga en spegel med belysning på sidorna likt de som. Precis en sådan ska du smidigt bygga själv med vår anvisning.

Markera höjden med en penna under bordet. Sätt skivan mot väggen och gör spikhål för att markerera där du ska borra. Jag får ofta frågor om min sminkspegel, så därför tänkte jag nu skriva lite.

Jag måste göra rent spegeln varje dag för att se mig själv tydligt.

Telias facebooksvar till Fredrik gör succé på Facebook. Har du inte bara älskar att använda en fåfänga spegel som speglar din stil och personlighet. Så varför inte göra ett för dig själv och anpassa den efter din egen . Egentbyggt skrivbord i ek utan ben(!) och sminkspegel. Tur då att det inte är särskilt svårt att göra sin egen variant för några hundralappar.

Allt du behöver är en Ikea-spegel och några läderskärp. En spegel är en reflekterande yta som bland annat används för att kontrollera föremål som. Det dröjde till omkring 1800-talet innan tekniken att göra klart glas blev tillräckligt utvecklad för.

Så verkar det vara när man ser sig själv i spegeln.

Spegeln kallas för en envägsspegel (ibland även tvåvägsspegel). Fixa det själv-skola: Bygg magisk spegel. Idag gör jag en repost på mig själv på ett inlägg jag skrev för något år sen . Det borde väl kunna gå att få en lokal glasmästare att göra ett uttag i. Själv håller jag på att bygga en spegel med belysning bakom glaset.

Du bör nog kontakta elektriker innan du fixar med det själv, tråkigt med olyckor. Det enda som behövs är nämligen en träkloss av valfritt slag och sen några tag med sågen. Lika väl som i badrummet och på toaletten, kan man hänga speglar på andra ställen i huset – till exempel i hallen, vardagsrummet eller sovrummet.

Jag skulle så gärna vilja ha en sminkspegel! Dock tror jag inte att det ska vara allt för svårt, dyrt eller bli alltför fult att göra själv :). Så gör du: Börja med att såga till bottenplattan som du ska fästa spegeln. Välj själv hur många varv av tampen du vill ha som ram.

Fräscha upp för våren på en sminkspegel som du har gjort själv. En sminkspegel bör återspegla både din bild och din personliga stil.

Comments are closed.