Strobe lampa biltema

Lär dig Lumen – det nya riktvärdet för lampor. För att du ska hitta energisnåla lampor som ger motsvarande ljusmäng bör du lära . Har haft min från Biltema några år den funkar helt ok för mig!

Har lyckats köra den på volt också nån gång som det är i en del bubblor. Jag har tappat manualen till min lampa från Biltema. Köpte min på Bildelar i Lycksele, dom tillhör Cardic kedjan tror jag. Märke Hella så det borde vara lite kvalite i alla fall.

Vilket batteri duger – Biltema har flera ser jag med olika ah. Ljusstark Xenon-lampa ger ett koncentrerat ljus med hög synbarhet av . Biltema halogenlamportest -Volvo V50-Hella Comet FF 2- Duration: 1. Den lyser faktiskt ganska bra för att vara en billig lampa. Den har olika lägen-hög, medel, låg, strobe samt sos. Bilen går på ca 8varv på tomgång och jag tycker den går bra så frågan är om min strobelampa(Biltema) är värdelös. Måste jag ha en sån där strobelampa och lysa på remskivan eller kan jag bara jorda den där bruna kontakten om.

Komplett kit med st LED-Lampor och en styrenhet. Köpte en strömbrytare på biltema idag som jag tänkte koppla in till mina strobe-ljus i frontblinkersen.

Hur ska jag koppla så att lampan i kontakten lyser när jag har strobearna igång? Sv: Långtidstest av DIY lampa från Biltema. Erbjudandet kan köpas i Biltema för 2NOK. Kompakt och riktigt stark strobe med Xenon-lampa (W) och ett hastighetsreglage på baksidan.

Om någon har en BT40S och orkar ta isär den och fota komponenterna kan jag göra samma sak med Biltema lampan för att jämföra. Jag har köpt strömbrytarna på Biltema och det följde inte med något. Jag har köpt en lampa som jag skall koppla till en strömbrytare.

Comments are closed.