Sy egen sänghimmel till spjälsäng

Jag fortsätter i mina spaningar efter en sänghimmel, men nu blev jag sjukt inspirerad att sy en egen sänghimmel istället! Så nu fick jag tummarna loss och gjorde en egen till henne. Underbart vackert tyg med fint blommönster, som gjort för en sänghimmel.

Jag började med att sy en kanal i gardinerna som elslangen skulle löpa i. Eftersom vi har ljusgrå väggar i nya barnrummet. Sänghimlen är också ett hemmabygge som jag sydde av metervara i mjuk bomull. Sänghimmel skapar avskärmat och mysigt sovmiljön.

Fixa stilen med en vacker sänghimmel som kan hängas både över säng och spjälsäng. Tips 1: Hur man gör en sänghimmel till spjälsäng. Under ett lätt täcke av barn kommer att känna sig mer mysiga och bekväma, denna gardin skapar för barnet som en egen värld. Tidigare inlägg Hur att sy en gardinkappa.

Posts about Egen sänghimmel written by carolinebrantsberg. Stressa inte och sy ordentligt vik in och sy glöm inte att bestämma vad som ska . Några önskade veta hur jag gjort sänghimmeln till spjälsängen – så jag tänkte bjuda på en.

Comments are closed.