Sy egen sänghimmel

Jag fortsätter i mina spaningar efter en sänghimmel, men nu blev jag sjukt inspirerad att sy en egen sänghimmel istället! Sänghimlen är också ett hemmabygge som jag sydde av metervara i mjuk bomull. Lilltjejen har länge önskat att få en sänghimmel.

Jag började med att sy en kanal i gardinerna som elslangen skulle löpa i. Lilleman har fått en stor säng istället för spjälisen och en hemmafixad sänghimmel. Jag hade tänkt sy en sänghimmel liknande dem från Numero 74. Nu ikväll har även ett skåp som jag fixat och trixat med ett tag flyttat in på bekostnad av en rygg – men det var det värt. Sy med raksöm så det bildas en kanal på varje sida. A till Sänghimmel och nu även här på bloggen alltså.

Här är helt ljuvliga sovrum med en sak gemensamt – en sänghimmel. Det sitter fast rätt så stadigt på konsolen – men vill man fästa det ytterligare så kan man rynka tyget på mitten och sy fast en bit kardborreband . Jag tror nog att det går att köpa en stomme till sänghimmel men jag tyckte. Ska också sy en egen, mamma har sytt toppen och nu ska vi få till . En sänghimmel över spjälsängen eller barnsängen är det perfekta tillskottet av textil i ett barnrum som får det att se extra mysigt ut och får barnet. I klippet ovan ser du Ernst sätta ihop sänghimmeln. Ett romantiskt sovrum kräver en vacker sänghimmel.

Jag hade tänkt sy en sänghimmel till min ena dotters säng. Posts about Egen sänghimmel written by carolinebrantsberg. Stressa inte och sy ordentligt vik in och sy glöm inte att bestämma vad som ska . Posts about sy egen sänghimmel written by intecoolochoberord.

Sänghimmel skapar avskärmat och mysigt sovmiljön. Fixa stilen med en vacker sänghimmel som kan hängas både över säng och spjälsäng. Här hittar du inspirerande bilder på sänghimmel uppladdade från. I hörnan gjorde jag en riktig sagohörna med massor av utrymme för mys . Vill så gärna ha en sänghimmel till spjälsängen:)Tycker att de jag har sett i butiker inte är tillräckligt fina och vill därför göra en sjä.

Posts about sänghimmel written by mondaybluesse. Undra sa flundran om det går att sy en egen cool sänghimmel.