Sy lampskärm instruktion

Här har jag samlat instruktioner i PDF form, men jag rekommenderar främst mina instruktionsvideos. Linda en cm bred tygremsa runt övre och undre ringen på lampskärmsskelettet. Det är denna tygremsa du ska sy fast det nya tyget i lite .

Jag visar med bildsekvenser hur man tillverkar sin egen proffsiga lampskärm i. På bloggen HOME STYLE FASHION hittade jag den här videon som beskriver hur man enkelt klär om en . Sy egna lampskärmar – Hej, gör besök hos er trevliga sajt därför jag letar efter mer information om hur man syr sina. Men det är egentligen inte så svårt att klä om en lampskärm.

Jag är inte en person som kommer att sy lampskärmar till släkten. Alltså MyWay, inte för hand med lindade bomullsband och tjafs, det är för tålamodskrävande. Jag vill sy egna lampskärmar men kan inte hitta några böcker på. Börja med att lägga ut tyget o måtta sedan lampskärmen. Du får höra om att sy lampskärm material till ramen.

Lampskärmar kan tillverkas av olika material, såsom tyg, papper eller plast. Jag har massa lampskärmstyger men hade helst velat sy i mönstrade stuvbitar från 60-70-talet, men de får ju inte bli brandfarliga.

Alltså, jag är helkorkad när det gäller att sy. Men jag älskar lampan och var bara tvungen att köpa den eftersom jag letat efter en sådan i 15 . Här kan du läsa allt du behöver veta för att göra en fin lampskärm av pressade växter. Lampskärmar är otroligt lätta att klä om med tyg, här tänkte jag berätta hur jag gått tillväga. Syr min första lampskärm just nu och det kommer bli många mer, det här är ju kul!

Materialen är billiga, resultaten makalösa – och det finns verkligen en lampskärm för varje rum. Frågan är: skulle vi lyckas om vi försökte själva . Viktorianska lampskärmar lägga en touch av elegans till ett rum. Sy tyget och fodret tillsammans mönster skär för att matcha facken under lampskärmen.

Läs tidningar och instruktionsböcker för mer skugga alternativ. Recensioner som inte följer våra instruktioner kommer inte att visas. Sy överdrag till stolen, puffen eller soffan, gör nya sängöverkast, sängkappor och klädda sänggavlar, sy hiss- eller rullgardiner och gör egna lampskärmar på nytt sätt!

Comments are closed.