Takkrok utan att borra

Inga hål i väggen behövs, tas bort utan att lämna. Nu fick jag en krok i taket som jag inte behövde borra ett hål för, så ifall jag aldrig mera vill ha något att hänga där är det bara att försiktigt skapa . Finns det nått vettit (enkelt) sätt att fästa en krok eller liknande i Betong? Köp badrumstillbehör utan borrning hos Smarthem. Stilren badrumskrok i krom med vårt smarta borrfria system från Nie Wieder Bohren.

Nu har hon utvecklat ett helt nytt fästsystem som gör borrmaskinen överflödig. Drömmen är att min krok blir en världssuccé, säger hon.

Jag behöver flytta den ca till cm från där krok och kontakt sitter. Svårt att fästa en taklampa i taket på ett säkert sätt utan att borra och . Det var så Noll hål i väggen kom till världen, och företaget erbjuder möjligheten att fästa badrumsprodukter utan att borra. Paulina Kolm har tagit fram en betongkrok som inte kräver borrning. Eftersom det är krångligast att borra i betongväggar är Apponwall främst . Jag har införskaffat en lampkrok på Clas Ohlson, men funderar på hur. Hej, köpte mig en taklampa som skall skruvas direkt i taket.

Försökte borra hål för att upptäcka att taket är uppbyggt av något som verkar lika . Krokar och hängare som gör att du slipper borra i väggarna. Du kanske helst inte vill borra i väggar och kakel? Borra och fästa i betongväggar var inte så vanligt förr i världen. Den behöver inte vara slarvigt gjord utan kan lika väl ha uppstått på grund av missförstånd . Nu är det möjligt att sätta upp saker på väggar utan att borra hål. Borra genom maskeringstape så splittrar du minsta möjliga.

Skruva upp en plugg, den ska du lätt kunna HÄNGA i utan att den släpper. Men en kollega från jobbet rekommenderad att jag skulle borra ett hål i mitten på. Min fråga är vart kan jag få tag i en sån skruv utan krok?

Jag googlade fästa krok i betongvägg i går kväll för jag trodde att någon hade hittat. Trodde jag skulle behöva borra men så googlade jag på betongkrok och . Borra hål i väggen för att hänga upp en ny tavla? Hammare och skruvmejsel; Penna; Plugg och skruv, spik eller krok anpassade för din vägg .

Comments are closed.