Väckarklocka på datorn

Med Väckarklocka blir din Mac en VÄCKARKLOCKA som spelar vackra melodier, en fin KLOCKA på ditt sängbord och en SOVTIMER som vyssjar dig till sömns . Hejsan det är såhär att jag glömde min väckarklocka i min lägenhet och är hos min fader över helgen. CachadLiknandeEn väckarklocka på Internet, v2.

Denna klocka kan vara bra att ha om du sover med datorn på, eller för att se till så du inte glömmer något himla viktigt du . Den här online väckarklockan kan hjälpa dig att vakna upp när det är viktigt! Du behöver bara påsätta timmarna och minuterna och lämna din webläsare öppen. Man kan antingen ladda ner särskild programvara eller använda sig utav hemsidor för att skapa en väckarklocka på datorn.

Måste man ha datorn påslagen när man har alarmet på? CachadLiknandeIstället för att köpa en ny väckarklocka kan man ladda hem en väckningsfunktion till sin dator. Och helt enkelt ställa in den på att spela upp valfri fil när det är . Online Alarm Clock – Designed to wake you up.

Gratis väckarklocka tillför larm funktioner till din dator, så att du kan skapa flera registreringar som kan väcka dig eller påminna dig när det är dags att göra något . Hej, jag tänkte fråga om det finns nått väckarklocksradioprogram som man kan ladda ner så man kan ha datorn som väcklarklocka, typ börjar . Kan man ställa in en alarmfunktion eller sätta en väckarklocka i datorn? Väckarklocka på Mac – Allmänt om Macinläggjul 2009Mac väckarklocka? Allmänt om Macinläggdec 2007Väckarklocka till datorn?

Väckarklocka – Allmänt om Macinläggmaj 2006Fler resultat från forum. Jag har själv letat efter liknande för många år sen men då fanns . Den behöver klara minst: Väcka dator från. Jag kör med mobilen som väckarklocka för mig själv men jag skulle däremot gärna vilja kunna . SpotifyAlarm är nämligen ett program till din dator som fungerar som. Spotify tänkte de att kombinationen Spotify och väckarklocka . Jag har googlat lite och sett att man kan använda datorn som väckarklocka, det ska tydligen finnas både gratisprogram som går att ladda ner . Vakna behagligt till din favoritmusik och undvik att stänga av alarmet av misstag med Alarm Clock Xtreme Free! Citrus väckarklocka kan ta bort datorn från viloläge till vaknar på morgonen (eller kvällen), så det finns ingen anledning att lämna datorn på över natten.

Jag skulle vilja att min dator startar vid en specifik tid varje dag. Under natten sätter jag datorn i viloläge. Finns det någon bra väckarklocka till datorn?

Comments are closed.