Varningslampa volvo 850

Hej, fick ett problem när jag va ute och körde, en grön triangel i en orange ruta tändes, men hittar inte vad den betyder i instruktiosboken, nån . Lysande varningslampa Volvo 85inläggsep 2011Släcka varningslampa med batteriet – VOLVO 85inläggfeb 2010Röd lampa lyser på min volvo 8gltinläggnov 2008varningslampan för trasig glölampa lyser. Har problem med en varningslampa för motorelektroniken.

Den tänds ett par gånger i månaden och då har jag tagit loss en kabel från . Hur åtgärda fel med varningslampan för lambdasonden. CachadLiknandeÖversätt den här sidan19Volvo 850. WARNING: When working around steering column and before .

En grön triangel med någott svart streck på volvo 8vad betyder den ? Eller mer exakt: Fel i motorns elektroniska system. Kan börja lysa om motorn misständer eller liknande. Volvo 8-varningslampor Trafik och körkortsfrågor.

Hej, fick ett problem när jag va ute och körde, en grön triangel i en orange ruta tändes, men hittar inte vad den . När jag idag var ute och körde tändes så gott som alla varningslampor på min instrumentpanel.

Comments are closed.