Washitejp på tapet

Washitejp är den japanska papperstejpen som har blivit omåttligt populär även i. Så här kan du göra om ett helt rum – med washitejp. Dekorera väggarna med washitejp, här är det små kryss som har blivit en .

Den japanska papperstejpen finns i massor av härliga färger och mönster och passar lika bra i inredningen . Det är flera av er som undrat var jag köpt min washitejp, så jag. Jag har bara satt upp dem ovanpå tapeter och inte målade väggar, men just . Ska jag inte använda washitejp för att sätta upp saker på väggarna?

Nu dags att sätta mig i bilen och hämta de små liven. Foton som är fästa med washi tejp är enkla att flytta och byta ut och när man tar bort dem lämnar inga märken, inte ens på tapet som vi har här. Hon tejpar just nu upp provbitar av tapeter lite varstans i huset. Tapetbitarna hamnar på golvet fortare än . Jag tror inte att någon kan ha missat den mindre explosionen av japansk washitejp som skett bland inredningsbloggar. Men folk menar på att tapet kan fastna under eltejp pga det fäster så bra och därav washitejp blev så populärt.

För att råda bot på denna avsaknad så tänkte jag här visa några tapeter för den med mycket beslutsångest. Nya trenden är svartvita bilder uppsatta med tejp i alla herrens färg. Den tål att sättas upp på en tapet utan att förstöra .

Funkar verkligen washitejp så att det inte blir märken på dörrar, tapeter, väggar? Jag har hört att det funkar om man har riktig sån tejp. Jättekul ny slim washitejp, extra smala tejper i ett set med pigga färger. Tejpen kan flyttas, lämnar inte märken och fäster på det mesta såsom tapet och . Läcker washitejp med silverfärgat rutmönster.

Tejpen kan flyttas, lämnar inte märken och fäster på det mesta såsom tapet och målade ytor samt förstås papper. Washitejp sänggavel får mig att fnissa och le när jag tittar på den. Förstör det tapeten när man tar bort tejpen? Det som är så bra med washitejp är att det varken kladdar eller skadar ytan under, tejpen.

Jag minns ett fragment av en tapet av vit järndekor. Förpackning med varianter à rullar à 10 . Visa mer om Washitejp, Bakgrunder och Washi. Eco Velvet Snow Tree tapeter från Colefax and Fowler hos Engelska Tapetmagasinet. Vacker grå tapet från Sanderson, Calico Birds.

Washitejp rullar jultema Dekoration Scrapbooking.

Comments are closed.